Снимка: БулфотоИнтересен спомен от 2019 г. публикува Цвета Караянчева в официалния си

...
Снимка: БулфотоИнтересен спомен от 2019 г. публикува Цвета Караянчева в официалния си
Коментари Харесай

Караянчева сподели спомен с Румен Радев

Снимка: Булфото

Интересен спомен от 2019 година публикува Цвета Караянчева в формалния си профил във фейсбук. Председателят на Народното събрание сподели видео от обръщението си във връзка 140 години от написването на Търговската конситуция.

Преди година Караянчева, дружно с другите публични лица на страната, измежду които и президентът Румен Радев, участваха на формалните празнувания в залата на Учредителното заседание във Велико Търново, написа Novini.bg.

Спомняйки си този ден, Караянчева написа: 

" Един прекрасен спомен от предходната година, когато бяхме, въпреки и за малко, единни и с изпълнени с наслада сърца ".

Както е известно с изключение на с премиера Бойко Борисов, президентът Радев е и в сериозен спор с ръководителя на Народното събрание. Институционалната война стартира още сега, в който президентът беше определен. Той не пропуща да подлага на критика депутатите за легитимността на работата им. А от началото на митингите конфликтът между президентството и Народното събрание се задълбочи. През последните месеци Караянчева и Радев заобикалят да се срещат на публични събития.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР